Norra Stommen 156

Landvetter
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Norra Stommen 156, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

4360 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

45 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Nu finns det en ledig 1:a med solig uteplats på populära Stommen. Lägenheten är i äldre skick så genom att använda dig av vårt koncept personliga hem så kan du få den precis som du vill. Du får 100 kronor i rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Vad den nya hyran då blir kan du se i vår prislista under personliga hem/om du vill beställa. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyror är under förhandling. Lägenheten är tillgänglig redan från den 1/4.

Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter