Norra Stommen 207

Landvetter
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Norra Stommen 207, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

6046 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu har vi en 3:a med balkong ledig på Norra Stommen. Lägenheten har en praktiskt klädkammare. I badrummet med badkar är det vitt kakel med rosa bård och plastmatta. Det är plastmattor i hela lägenheten utom i ett sovrum som har linoleumgolv. Vardagsrummet är färgstarkt med blå plastmatta och gröna tapeter. Om du använder dig av vårt koncept Personliga Hem kan du får lägenheten precis som du vill. Du får 181 kr i rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera i lägenheten gör du helt enkelt en beställning av oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter