Norra Stommen 222

Landvetter
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Norra Stommen 222, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5228 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en 2.a med uteplats ledig i Stommen som du kan sätta din egen prägel på. Lägenheten är i äldre skick med plastmattor, äldre vitvaror och ytskikt. Uteplatsen har ett trädäck som behöver lite omtanke. Du sköter om din uteplats själv så lägenheten passar dig som önskar en liten täppa med uteplats. Lägenheten är välplanerad med bra förvaringsmöjligheter och kan blir fantastiskt fin med vårt koncept Personliga hem. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 132 kronor i rabatt på månadskostnaden. Lägenheten är tillgänglig redan den 1/8. Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter