Norra Stommen 168

Landvetter
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Norra Stommen 168, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-10-16


Hyra:

6181 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Fin gavellägenhet med liten uteplats vid entrén och balkong i väster. Lägenheten är ombyggd till en 2:a då väggen mellan ena sovrummet och vardagsrummet har tagits bort. Vill ny hyresgäst att väggen återställs så kommer detta göras. Badrummet har plastmatta och röda väggar samt vitt kakel i duschutrymmet. I hallen är det en gulmönstrad tapet och parkettgolv. En praktisk klädkammare finns. I köket är det klinkergolv och en grå/vit plastmatta. Det är vita standardluckor med bruna handtag i trä. Väggarna är tapetserade med blå tapet och en bård upptill. I sovrummet är det grön tapet med bård samt ekparkett på golvet. Vardagsrummet (samt sovrum 2) har också parkettgolv i ek och väggarna är lite beigerosa i färgen. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista under Personliga Hem. Väljer du att ta lägenheten som den är så får du 181 kronor i rabatt på månadshyran. Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter