Norra Stommen 236

Landvetter
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Norra Stommen 236, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5228 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Välvårdad lägenhet på populära Stommen finns nu att söka. Badrummet är rosa och vitt med plastmatta på golvet och kakel i badkarsutrymmet. Hallen har gula väggar och en ljus plastmatta. I köket är det vita standardluckor med trähandtag. Vitt kakel som stänkskydd ovanför diskbänken och ljus bänkskiva. På golvet är det ljus plastmatta. Sovrum och vardagsrum har vita väggar och plastmattor på golvet. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra det så lägger du en beställning till oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista under Personliga hem. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 133 kronor i rabatt på månadshyran.

Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter