Södra Stommen 91

Landvetter
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Södra Stommen 91, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

6129 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Två rum och kök med uteplats på Södra Stommen finns nu att söka. Lägenheten är bra planerad. Badrummet har helkaklade väggar och plastmatta på golvet samt dusch. Hallen är vit med bröstpanel och klinker på golvet. Även köket har klinkergolv. Köksluckorna är vita och tapeten ljust mönstrad. I sovrummet är det plastmatta, vita väggar med en brun fondtapet. I vardagrummet ligger parkettgolv. Väggarna är ljusa och har en beige fond. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera i lägenheten gör du helt enkelt en beställning av oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyra är under förhandling. Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter