Södra Stommen 94

Landvetter
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Södra Stommen 94, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

5848 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Trevlig och fin lägenhet i markplan med uteplats. Uteplatsen har trädäck och gräsmatta. Hallen har ett ljust linoleumgolv, vita väggar och garderob. I badrummet är det halvkaklat med vitt kakel och blå bård samt ljusblå plastmatta. Köket har vita luckor, vitt kakel ovanför diskbänk, äldre spis, fläkt och diskmaskin. Väggarna är vita och på golvet är det ljus linoleummatta. Sovrummet har också vita väggar och en mörk parkettmönstrad plastmatta. Vi ser gärna att du som söker lägenheten har intresse för att hålla din uteplats fin och trevlig. En hel del tillval är gjorda men du får ändå en rabatt på hyran med 133 kronor i månaden. Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter