Södra Stommen 102

Landvetter
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Södra Stommen 102, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

5694 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:I denna lägenheten kommer du in i en fin hall med ljust laminatgolv och grå tapet. Badrummet har en blå våtrumsmatta på golvet och halvkaklat vid badkaret. Sanitetsporslinet är modell äldre. I köket är det vita skåpsluckor, grå bänkskivor och ett grått laminatgolv i stenmönster. Väggarna är vita och vitvarorna är i äldre skick. Sovrummet är ljusblått med en parkettmönstrad plastmatta på golvet. En praktisk klädkammare finns. Vardagsrummet är vitt med en parkettmönstrad plastmatta. Även om det finns vissa tillval får du ändå rabatt på hyran med 133 kronor i månaden. Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter