Bentzels Väg 26A

Lerum
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Bentzels Väg 26A, Lerum
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

6169 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Vi kan nu erbjuda en fin 3-rumslägenhet på första våningen med trevlig tillhörande uteplats i västläge i Hulan. Lägenhetens badrum är helkaklat vitt med en svart bård samt en mörkgrå plastmatta, här finns ett badkar. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. I vardagsrummet är det blommiga tapeter och en plastmatta på golvet. I köket är det vitmålade väggar samt en blommig fondvägg, mörkgrå linoleummatta och beige spårade luckor. Här finns det insatt diskmaskin samt kolfilterfläkt. Altan samt spaljé är avflyttande hyresgästs och kommer tas bort. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 180 kronor per månad i rabatt. Angiven hyra är 2015 års hyresnivå, hyrorna för 2016 är under förhandling Området:

Hulan ligger i västra Lerum ca 3 km från centrum och är ett populärt bilfritt område med fina lekplatser. Parkeringar samt garage finns precis utanför området och hyrs separat. Tvättstugor och förråd finns i friliggande byggnader.

Skola, daghem, fritidshem och stor livsmedelsaffär finns i direkt anslutning till området och det är nära till pendelstationen Aspen som tar dig snabbt till Göteborg eller Alingsås.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum