Bentzels Väg 54B

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Bentzels Väg 54B, Lerum
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

5342 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En fin tvårumslägenhet i markplan med uteplats finns nu ledig att söka i vårt populära område i Hulan, Lerum. Badrummet är helkaklat i vitt med dekorplattor och duschhörn. I köket är det vita släta luckor, hällspis, kyl/frys samt kolfilterfläkt. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronorper månad i rabatt. Angiven hyra är 2015 års hyresnivå, hyrorna för 2016 är under förhandling. Området:

Hulan ligger i västra Lerum ca 3 km från centrum och är ett populärt bilfritt område med fina lekplatser. Parkeringar samt garage finns precis utanför området och hyrs separat. Tvättstugor och förråd finns i friliggande byggnader.

Skola, daghem, fritidshem och stor livsmedelsaffär finns i direkt anslutning till området och det är nära till pendelstationen Aspen som tar dig snabbt till Göteborg eller Alingsås.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum