Bentzels Väg 38G

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Bentzels Väg 38G, Lerum
Hyrdes ut: 2015-03-01


Hyra:

5708 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Vi kan nu erbjuda en fin lägenhet på andra våningen med trevlig tillhörande balkong i västerläge i populära Hulan. I köket är det vita köksluckor, ljusa tapeter och laminatgolv. Sovrum med fondväggar i grönt samt lönngolv. Vardagsrum med ljusa tapeter och grå matta. Helkaklade väggar och plastmatta i badrum. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 130 kronor per månad i rabatt. Angiven hyra är 2014 års hyresnivå, hyrorna för 2015 är under förhandling Området:

Hulan ligger i västra Lerum ca 3 km från centrum och är ett populärt bilfritt område med fina lekplatser. Parkeringar samt garage finns precis utanför området och hyrs separat. Tvättstugor och förråd finns i friliggande byggnader.

Skola, daghem, fritidshem och stor livsmedelsaffär finns i direkt anslutning till området och det är nära till pendelstationen Aspen som tar dig snabbt till Göteborg eller Alingsås.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum