Bentzels Väg 28H

Lerum
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Bentzels Väg 28H, Lerum
Hyrdes ut: 2015-04-01


Hyra:

6870 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan vi erbjuda en fin trerumslägenhet på andra våningen med balkong i populära Hulanområdet. Kök med ekluckor och mörka bänkskivor, här finns diskmaskin samt kolfilterfläkt. Ljust mönstrad tapet och laminatgolv i köket. I badrummet är det helkaklade väggar och en plastmatta på golvet. Sovrummen har laminatgolv samt fondvägg. Vardagsrum med laminat på golv och ljus tapet samt en fondvägg. I denna lägenhet finns det redan tillval på målning och tapetsering men du får ändå rabatt på hyran med 178 kronor per månad. Angiven hyra är 2014 års hyresnivå, hyrorna för 2015 är under förhandling. Området:

Hulan ligger i västra Lerum ca 3 km från centrum och är ett populärt bilfritt område med fina lekplatser. Parkeringar samt garage finns precis utanför området och hyrs separat. Tvättstugor och förråd finns i friliggande byggnader.

Skola, daghem, fritidshem och stor livsmedelsaffär finns i direkt anslutning till området och det är nära till pendelstationen Aspen som tar dig snabbt till Göteborg eller Alingsås.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum