Bergsslingan 23A

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Bergsslingan 23A, Lerum
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

7436 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Fin lägenhet med två rum och kök i markplan i fina Ringhusen. Här får man både uteplats och balkong. Uteplatsen får hyresgästen själv glädjen att sköta om. Balkong i ostört läge med utgång från kök och sovrum. Lägenheten har en något annorlunda form vilket gör den spännande. Standarden är hög med parkett i hela lägenheten förutom direkt innanför dörren i hallen där det är klinkers. I köket är det vita skåpsluckor, grå bänkskiva och vitt kakel. Diskmaskin, kyl och frys. Badrummet har värmeslingor i sitt gråa klinkergolv. Vita helkaklade väggar och glasdörrar in till duschen. Tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är målade ljust för att du själv ska kunna påverka rummen med dina egna textilier och möbler. Både i sovrum och vardagsrum finns fyra fasta garderober. I hyran ingår parkering med el. Egna sopabonnemang gör att du kan påverka dina kostnader. Finns möjlighet till tidigare inflyttning. Området:

I Norra Hallsås har ett helt nytt område vuxit fram. Kommunens intentioner för området har varit att bygga på naturens villkor. Så lite ingrepp som möjligt ska göras i naturen. Norra Hallsås är för dig som tycker att spännande arkitektur är viktigt. För barnen finns det en fin naturlekplats en bit ifrån Förbos hus Höjdpunkten.

Parkering finns att hyra, men du måste inte ha bil. Bussen går ända upp i området och tåget går både till Göteborg och Alingsås. Det är inte långt till Lerums centrum.

 I området har Almens äventyrsförskola startat med ett spännande koncept. De har en hemsida där de berättar om sin verksamhet. www.almencare.se

I Lerums centrum finns apotek, bibliotek, bank, träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum