Bergsslingan 7B

Lerum
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Bergsslingan 7B, Lerum
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

9002 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Denna lägenheten har en något annorlunda form vilket gör den spännande. Huset är byggt 2008. Standarden är hög med parkett i hela lägenheten förutom direkt innanför dörren i hallen där det är klinkers. I köket är det vita skåpsluckor, grå bänkskiva och vitt kakel. Badrummet som har värmeslingor är kaklat i vitt med ett grått klinkergolv in till duschen är det glasdörrar. Väggarna är målade ljust för att du själv ska kunna påverka rummet med dina egna textilier och möbler. I hyran ingår carport med ett extra förråd. I hyran ingår varm- och kallvatten enligt normal förbrukning. Är du sparsam sänks dina kostnader annars kan de bli något högre.

Området:

I Norra Hallsås har ett helt nytt område vuxit fram. Kommunens intentioner för området har varit att bygga på naturens villkor. Så lite ingrepp som möjligt ska göras i naturen. Norra Hallsås är för dig som tycker att spännande arkitektur är viktigt. För barnen finns det en fin naturlekplats en bit ifrån Förbos hus Höjdpunkten.

Parkering finns att hyra, men du måste inte ha bil. Bussen går ända upp i området och tåget går både till Göteborg och Alingsås. Det är inte långt till Lerums centrum.

 I området har Almens äventyrsförskola startat med ett spännande koncept. De har en hemsida där de berättar om sin verksamhet. www.almencare.se

I Lerums centrum finns apotek, bibliotek, bank, träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum