Brogårdsvägen 14B

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Brogårdsvägen 14B, Lerum
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

5590 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan vi erbjuda en trevlig 2-rumslägenhet för dig över 55 år. Lägenheten har altan med utsikt över den vackra ån som flyter genom centrum i Lerum. Här finns ett halvkaklat badrum med dusch. Tvättmaskinen är nuvarande hyresgästens egna. Kök med vita luckor och bokmönstrad bänkskiva. Vardagsrum med ekparkett och utgång till altanen. Till lägenheten hör ett kallförråd bredvid entrén samt ett varmförråd i annat hus. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten skamålas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt. Angiven hyra är 2015 års hyresnivå, hyrorna för 2016 är under förhandling. Området:

Brogårdsvägen ligger centralt i Lerum och är tänkt för dig som är över 55 år. Det är bara en kort promenad till centrum. Det finns också en fin promenadväg utefter ån.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum