Brogårdsvägen 2E

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Brogårdsvägen 2E, Lerum
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

6251 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan vi erbjuda en fin tvårumslägenhet i vårt populära 55+ område i centrala Lerum. Lägenheten ligger på andra våningen och har en stor balkong i syd/sydvästläge. Halvkaklat badrum med plastmatta på golvet. Lägenheten är ljus och välplanerad och då den är i behov av tapetsering har du nu alla möjligheter att kunna sätta din egen prägel på den genom att använda rabatten på din hyra för att välja om det skall målas eller tapetseras. På denna lägenhet har du en rabatt på 133 kronor per månad. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Området:

Brogårdsvägen ligger centralt i Lerum och är tänkt för dig som är över 55 år. Det är bara en kort promenad till centrum. Det finns också en fin promenadväg utefter ån.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum