Brovägen 18

Lerum
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brovägen 18, Lerum

Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Stort rum i villa uthyres
Rum i villa uthyres till EN lugn och skötsam person.

Du skall vara trevlig, ansvarsfull och beredd på att vara tyst efter kl 22 då jag tränar hårt och lägger mig tidigt. Du skall ej heller ha några betalningsanmärkningar.

Jag ser att du helst är, liksom jag, nykterist.

Rummet är på lite mer än 20 kvm inkluderat fyra inbyggda garderober. Heltäckande grå matta på golvet och fräscha väggar/tak.

Hyran inkluderar naturligtvis tillgång till alla utrymmen som inte är mitt sovrum. Utöver två sovrum så har huset stort kök, ett badrum med badkar, bastu, matsal, vardagsrum, tvättstuga och verkstad. Det finns även en större trädgård med uteplats och gott om buskar, fruktträd, jordgubbsland osv.

Huset ligger i Floda, Lerums kommun, med bra förbindelser till Göteborg via E20 eller pendeln som går varje halvtimme och tar ca 25-30 minuter till stan. Ca 2-300 meter till tågstationen och centrum med mataffär m.m.

Bilderna på rummet är med det möblemang jag har ståendes där idag, men naturligtvis flyttar jag ut dem om du vill ha rummet.

Om du är intresserad och känner att du passar in på dem personliga krav jag ställt så skicka ett mail, jag tittar ganska ofta. Inflytt kan ske omgående.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum