Ekeredsvägen 110

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ekeredsvägen 110, Lerum
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

5267 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan vi erbjuda ett välskött och trevligt parhus med mindre trädgård som passar dig som är trädgårdsintresserad. I hyran ingår öppen bilplats med motorvärmaruttag intill huset. Lägenheten har egen tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv i entrén med värme samt parkett i lägenheten. I köket finns en bänkdiskmaskin som är nuvarande hyresgästs men kan överlåtas. Kallhyra. Kostnad för sophantering, vatten, värme och hushållsel tillkommer. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt. Angiven hyra är 2015 års hyresnivå, hyrorna för 2016 är under förhandling. Området:

Almekärr är ett fint parhusområde med radhuskänsla högt upp på platån ovanför Lerums centrum. Naturnära och lugnt.

I Lerum finns det bla. affär, bank, apotek, vårdcentral, vattenpalats. Buss finns ner till Lerums centrum där pendeltåg går till Göteborg och Alingsås.

Området:

Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka bådelägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du självkan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har dumöjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffadiskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hem



Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum