Ekeredsvägen 30

Lerum
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ekeredsvägen 30, Lerum
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

8201 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

107 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Ett trevligt parhus i 2 plan med egen trädgård är nu ledigt i vårt populära område Almekärr. Här finns det egen tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. I köket är det vita släta luckor samt vitt stänkskydd. Vardagsrum med ljus tapet och parkett. I denna lägenhet finns det två badrum ett med badkar och ett med dusch. I hyran ingår öppen bilplats med motorvärmaruttag. Det är kallhyra vilket innebär att kostnad för vatten, värme, hushållsel och sophämtning tillkommer. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning tilloss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 241 kronor per månad i rabatt. Angiven hyra är 2015 års hyresnivå, hyrorna för 2016 är under förhandling.Det finns möjlighet till tidigare inflyttning. Området:

Almekärr är ett fint parhusområde med radhuskänsla högt upp på platån ovanför Lerums centrum. Naturnära och lugnt.

I Lerum finns det bla. affär, bank, apotek, vårdcentral, vattenpalats. Buss finns ner till Lerums centrum där pendeltåg går till Göteborg och Alingsås.

Området:

Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka bådelägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du självkan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har dumöjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffadiskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum