Ekeredsvägen 76

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ekeredsvägen 76, Lerum
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

5282 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Litet trevligt parhus med uteplats, så vi ser att du som söker är trädgårdsintresserad. I hyran ingår öppen bilplats med motorvärmaruttag. Halvkaklat badrum med väv på väggarna och plastmatta på golv. Tvättmaskin och torktumlare hör till lägenheten. Kök med laminatgolv, ljusa väggar och diskmaskin. Ljusa väggar med ränder i vardagsrum och parkettgolv. Här har du utgång till din uteplats. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. I denna lägenhet har gjorts tillval på tapetsering, men du får ändå en rabatt på 133 kronor per månad. Kallhyra. Kostnad för sophämtning, vatten, värme och hushållsel tillkommer. Möjlig inflyttning 1 juli. Området:

Almekärr är ett fint parhusområde med radhuskänsla högt upp på platån ovanför Lerums centrum. Naturnära och lugnt.

I Lerum finns det bla. affär, bank, apotek, vårdcentral, vattenpalats. Buss finns ner till Lerums centrum där pendeltåg går till Göteborg och Alingsås.

Området:

Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka bådelägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du självkan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har dumöjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffadiskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.

Läs mer om Personliga hemWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum