Halssmyckevägen 11E

Lerum
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Halssmyckevägen 11E, Lerum
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

9535 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

En ljus och fin lägenhet med öppen planlösning på 1a våningen med balkong mot sydost. Vita skåpsluckor i köket, grå bänkskiva och diskmaskin. Vitt helkaklat badrum, svart klinkergolv med comfortvärme samt dusch och tvättpelare. Det ligger bambugolv i hela lägenheten. Ett naturmaterial som åldras på ett vackert sätt. Vitmålade väggar genomgående i hela lägenheten, det brukar passa de flesta, då kan man själv sätta sin prägel på lägenheten. Vi debiterar varm- och kallvatten enligt normal förbrukning. Är du sparsam sänks dina kostnader, annars kan de bli något högre. Stora fönster där du ser naturens skiftningar eftersom huset ligger vackert i skogsnatur. Övernattningslägenhet finns att hyra för dina gäster. P-plats hyrs separat. Tidigare inflyttning till 1/7 är möjligt.

Området:

I Norra Hallsås har ett helt nytt område vuxit fram. Kommunens intentioner för området har varit att bygga på naturens villkor. Så lite ingrepp som möjligt ska göras i naturen. Norra Hallsås är för dig som tycker att spännande arkitektur är viktigt. För barnen finns det en fin naturlekplats en bit ifrån Förbos hus Höjdpunkten.

Parkering finns att hyra, men du måste inte ha bil. Bussen går ända upp i området och tåget går både till Göteborg och Alingsås. Det är inte långt till Lerums centrum.

 I området har Almens äventyrsförskola startat med ett spännande koncept. De har en hemsida där de berättar om sin verksamhet. www.almencare.se

I Lerums centrum finns apotek, bibliotek, bank, träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum