Halssmyckevägen 11J

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Halssmyckevägen 11J, Lerum
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

7831 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu har du möjlighet att få bo i en trevlig gavellägenhet mitt i skogen bland tall och gran. Dansk arkitektur när den är som bäst. Lägenheten är tillgänglig och det finns hiss i huset. Du har utgång till din balkong i sydväst från ditt vardagsrum. Parkettgolv i hela lägenheten. Vitt helkaklat badrum med svart klinkergolv med comfortvärme. Dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Vita köksluckor, grå bänkskiva och diskmaskin. Endast naturmaterial som åldras på ett vackert sätt. Väggarna är ljusa, det brukar passa de flesta, då kan man själv sätta sin prägel på lägenheten. I hyran ingår varm- och kallvatten enligt normal förbrukning. Är du sparsam sänks dina kostnader annars kan de bli något högre. Övernattningslägenhet för dina gäster finns att hyra. P-plats hyrs separat. Inflyttning redan 1/8. Området:

I Norra Hallsås har ett helt nytt område vuxit fram. Kommunens intentioner för området har varit att bygga på naturens villkor. Så lite ingrepp som möjligt ska göras i naturen. Norra Hallsås är för dig som tycker att spännande arkitektur är viktigt. För barnen finns det en fin naturlekplats en bit ifrån Förbos hus Höjdpunkten.

Parkering finns att hyra, men du måste inte ha bil. Bussen går ända upp i området och tåget går både till Göteborg och Alingsås. Det är inte långt till Lerums centrum.

 I området har Almens äventyrsförskola startat med ett spännande koncept. De har en hemsida där de berättar om sin verksamhet. www.almencare.se

I Lerums centrum finns apotek, bibliotek, bank, träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum