Höjdenvändan 13D

Lerum
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Höjdenvändan 13D, Lerum
Hyrdes ut: 2015-07-01

Hyra:

6196 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

46 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan vi erbjuda en fräsch och trevlig lägenhet med balkong på våning 2 på Höjdenvändan i Lerum. Det är hög standard, parkett i hela lägenheten förutom hallen där det är klinkers. Helkaklat badrum med plastmatta och duschväggar i glas. Kök med vita luckor och spis med keramikhäll. I hyran ingår en beräknad förbrukning av varmt och kallt vatten, individuell mätning sker så är du sparsam sänks dina kostnader annars kan det bli något högre. Kallförråd utanför i separat hus. Angiven hyra är 2014 års hyresnivå, hyrorna för 2015 är under förhandling. Området:

Höjden är ett mycket omtyckt bostadsområde i norra Lerum. Här bor man nära naturen samtidigt som all service i Lerums centrum och pendeltåg till Göteborg finns på bekvämt avstånd.

I Lerums centrum hittar du apotek, bibliotek, bank träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum