Höjdenvändan 9G

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Höjdenvändan 9G, Lerum
Hyrdes ut: 2016-06-01

Hyra:

8051 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En fräsch och trevlig lägenhet med uteplats på våning 1 i populära Höjdenområdet i Lerum. Det är parkett i hela lägenheten förutom hallen där det är klinkers. Helkaklat badrum med plastmatta och duschväggar i glas. Köket har vita luckor, spis med keramikhäll. I hyran ingår en beräknad förbrukning av varmt o kallt vatten, individuell mätning sker så är du sparsam sänks dina kostnader annars kan det bli något högre. Angiven hyra är 2015 års hyresnivå, hyrorna för 2016 är under förhandling. Området:

Höjden är ett mycket omtyckt bostadsområde i norra Lerum. Här bor man nära naturen samtidigt som all service i Lerums centrum och pendeltåg till Göteborg finns på bekvämt avstånd.

I Lerums centrum hittar du apotek, bibliotek, bank träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum