Höjdenvändan 7H

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Höjdenvändan 7H, Lerum
Hyrdes ut: 2016-11-01

Hyra:

7869 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Nu kan vi erbjuda en fräsch och trevlig lägenhet på Höjdenvändan i Lerum i ett hus som stod färdigt sommaren 2011. Lägenheten ligger på andra våningen och har balkong i västerläge med fin utsikt, som nås via köket.  Lägenheten har genomgående parkettgolv, med undantag från klinkergolv i hallen och plastmatta i badrummet. Köket har ljusa väggar, vita skåpsluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet som också är ljust. Även sovrum och hall har ljusa väggar. Det finns en klädkammare för goda förvaringsmöjligheter. Badrummet har ett duschhörn med glasväggar och vitt kakel. I hyran ingår en beräknad förbrukning av varmt och kallt vatten. Individuell mätning sker, är du sparsam sänks dina kostnader annars kan de bli något högre. Kallförråd finns utanför i separat hus.


Området:

Höjden är ett mycket omtyckt bostadsområde i norra Lerum. Här bor man nära naturen samtidigt som all service i Lerums centrum och pendeltåg till Göteborg finns på bekvämt avstånd.

I Lerums centrum hittar du apotek, bibliotek, bank träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum