Kullgårdsvägen 11C

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Kullgårdsvägen 11C, Lerum
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

5187 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns en 2:a ledig på Höjden, som är ett lugnt område nära naturen, med snabb inflyttning till 1/7. Tillgänglig bostad i markplan med två uteplatser. Du får själv glädjen att sköta om uteplatserna. Vitt halvkaklat badrum med rosa bård, grått klinkergolv och badkar. Ljusare tapeter och plastgolv genomgående i lägenheten. Denna lägenheten är i behov av en viss uppfräschning. Med hjälp av våra tillval ur "Personliga hem" kan lägenheten bli just så som du önskar. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 133 kronor per månad i rabatt. Sök bara denna lägenheten om du kan flytta in till 1/7. Området:

Höjden är ett mycket omtyckt bostadsområde i norra Lerum. Här bor man nära naturen samtidigt som all service i Lerums centrum och pendeltåg till Göteborg finns på bekvämt avstånd.

I Lerums centrum hittar du apotek, bibliotek, bank träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum