Kullgårdsvägen 29C

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Kullgårdsvägen 29C, Lerum
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

5294 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

För dig som kan flytta in omgående! Välskött lägenhet med 2 fina uteplatser finns nu att söka. Badrummet har våtrumsmattor på golv och väggar. I hallen är det ljusa väggar, klinker precis innanför entrén och parkett i övrigt. En praktisk klädkammare finns som man kommer åt både från kök och sovrum. I köket är det originalluckor i aprikos, ljusa väggar och ett rutmönstrat linoleumgolv i beige och grönt. Bänkskivor i grått virrvarr. Sovrummet har ljusa väggar och ett ljust linoleumgolv. I vardagrummet är det också ljusa väggar och det ligger en ekparkett på golvet. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetser/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista under Personliga Hem. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 133 kronor i rabatt på månadshyran. Sök endast lägenheten om du kan flytta in till den 1/8.

Området:

Höjden är ett mycket omtyckt bostadsområde i norra Lerum. Här bor man nära naturen samtidigt som all service i Lerums centrum och pendeltåg till Göteborg finns på bekvämt avstånd.

I Lerums centrum hittar du apotek, bibliotek, bank träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum