Kullgårdsvägen 17F

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Kullgårdsvägen 17F, Lerum
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

5440 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Bra planerad lägenhet på Höjden. Ligger på 2:a våningen med balkong åt söder. I köket finns ekfärgat laminatgolv, vita spårade luckor, stänkskydd i grått mosaik och diskmaskin. Badrum med badkar, halvkaklade vita väggar med rosa dekorplattor och rosa klinkergolv. Gråmålade väggar i sovrum och vita väggar i vardagsrum, båda rummen har ljust laminatgolv. Lägenheten hyrs ut i det skick den visas. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 133 kronor per månad i rabatt. Det är cirka 1 kilometer till Lerums centrum där all service finns som badhus, teater, köpcentra. Pendeltåget tar ca 20 min till Göteborg C. Snabb inflyttning är möjlig. Området:

Höjden är ett mycket omtyckt bostadsområde i norra Lerum. Här bor man nära naturen samtidigt som all service i Lerums centrum och pendeltåg till Göteborg finns på bekvämt avstånd.

I Lerums centrum hittar du apotek, bibliotek, bank träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum