Kullgårdsvägen 21F

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Kullgårdsvägen 21F, Lerum
Hyrdes ut: 2017-02-01


Hyra:

5773 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:På andra våningen kan vi nu erbjuda en 2:a med rymlig balkong i sydvästläge i Höjdenområdet. Välvårdad fin lägenhet. Eklaminatgolv i hela lägenheten. Hall med ljusblå tapet och garderober. Vardagsrum med ljusblå tapet och grå fondvägg. Svart fondvägg samt gråa väggar i sovrum. Kök med träpanel på halva väggen, gråblommig tapet samt en fond i ljus tapet. Vitt kakel, vita luckor med trähandtag, spis med keramikhäll och diskmaskin. Badkar i badrum, ljus våtrumstapet, grå plastmatta samt tvättpelare. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 133 kronor per månad i rabatt. Området:

Höjden är ett mycket omtyckt bostadsområde i norra Lerum. Här bor man nära naturen samtidigt som all service i Lerums centrum och pendeltåg till Göteborg finns på bekvämt avstånd.

I Lerums centrum hittar du apotek, bibliotek, bank träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum