Kullgårdsvägen 11H

Lerum
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Kullgårdsvägen 11H, Lerum
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

4011 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En trevlig enrumslägenhet på andra våningen i Höjden området i Lerum. Lägenheten har en fin balkong. Helkaklat badrum i vitt samt ett ljusgrått klinkergolv. Kök med vita luckor, här finns kylskåp med frysfack samt spis med tre plattor, ljus plastmatta och ljusa tapeter. Stora rummet är avdelat med en vägg av furupärlspont och ger en fin sovalkov. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 100 kronor per månad i rabatt. Angiven hyra är 2015 års hyresnivå, hyrorna för 2016 är under förhandling. Området:

Höjden är ett mycket omtyckt bostadsområde i norra Lerum. Här bor man nära naturen samtidigt som all service i Lerums centrum och pendeltåg till Göteborg finns på bekvämt avstånd.

I Lerums centrum hittar du apotek, bibliotek, bank träningsanläggning och dagligvaruaffär.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum