Sjövik

Lerum
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sjövik, Lerum

Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Tiny house på hjul
Nybyggt tiny house uthyres med start 1 oktober! Ett mycket välbyggt hus med enbart naturliga material, byggt för ett enkelt leverne nära naturen. Ett tillfälle för någon som vill minska sitt ekologiska fotavtryck, på landet men med staden ändå nära.

Huset: 20 kvadratmeter boarea med högt i tak. Sovloft 5 kvadratmeter. Kök med kyl/frys och kokplatta, badrum med torrtoa och duschplats. Vatten och el från grannfastigheten. Kamin med kokplatta och varmvattenberedare. Gott om förvaringsutrymmen.

Trädgård: Ca 1000 kvadratmeter med vedskjul, komposter, liten redskapsbod och köksodlingar. Gott om plats att utöka grönsaksodlingen för den som vill!

Omgivningarna: 5 min promenad till busshållsplats, 55 min och täta avgångar till Göteborg. 20 med bil till Alingsås. Lugnt läge 10 min promenad från badplats i Mjörn. Några grannar men utan direkt insyn. 2 mindre affärer inom promenadavstånd. Bibliotek. Nära Risveden vildmarksområde.

Hyra 5000 kr/mån, tillsvidarekontrakt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vid val av hyresgäst, jag önskar en självständig, praktiskt lagd person. Kreditupplysning kommer att tas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lerum