Agavägen 29

Lidingö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Agavägen 29, Lidingö


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Exklusiv etta, balkong med fin sjöutsikt
Exklusiv etta: Ljus, optimalt planerad lägenhet om ett rum och kök, 35 kvm, med härlig sjöutsikt från stor balkong. Längre uthyrning möjlig.
Lägenheten ligger på Agavägen i attraktiva Dalénumområdet på södra Lidingö alldeles vid vattnet med söderläge, strandpromenad, blivande badbrygga samt båtförbindelse till innerstaden utanför husknuten.
Nybyggd fastighet med endast ägarlägenheter av högsta kvalitet. Du blir den första att flytta in i denna lägenhet, som är smakfullt inredd med nya möbler. Enklare köksutrustning ingår också, liksom gratis bredband/wifi.
Lägenheten består av hall med kapphängare i anslutning till stor klädkammare med spegeldörrar, rum med plats för både säng och vardagsrumsdel samt separat rymligt kök. I köket finns kyl/frys, induktionsspis, varmluftsugn samt diskmaskin. Helkaklat duschrum/WC med duschdörrar och kombi tvättmaskin/torktumlare.
Lägenheten ligger högt upp i huset med fyra fönster som ger en fin, fri utsikt mot öster och mot en park under uppförande.
Den stora balkongen i sydostläge har utemöbler och utsikt över farleden in till Stockholm. Här kan du njuta av både Finlandsfärjor och segelbåtar som glider förbi.
Bra kommunikationer, nära till Lidingöbanan, åtta minuter från stan (Ropsten) och tunnelbanan. God service i närområdet.
Kostnader för el- och vattenförbrukning tillkommer.
Endast seriösa svar. På grund av allergi, endast icke-rökare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö