Bodalsvägen

Lidingö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bodalsvägen, Lidingö
Hyrdes ut: 2021-08-01
Hyra:

5225 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

79 m2

Beskrivning

Jag söker en lugn och skötsam inneboende som vill hyra ett möblerat rum om ca 11kvm 5000kr/mån (el+internet ingår) från och med augusti. Rummet ligger i ena delen av lägenheten med gäst WC intill. Kök, matrum, vardagsrum och badrum/dusch (dvs 68kvm) delar du med mig och varannan vecka mina två barn. Vi har en liten hund.

Lägenheten är rymlig och sparsmakat möblerad den ligger på BV i ett Q-märkt 50-tals hus med stora fönsterpartier i ett lugnt område nära fin natur. Vid Baggeby torg här intill finns en livsmedelsbutik och på 10min kommer du till Lidingö centrum. Med lidingöbanan som ligger ett par minuter bort tar det ca 20 min till T-centralen. Det är cykelavstånd till KTH, SU, GIH, Handels, Bosön, Frescati och Nyckelviksskolan mfl

Krav: Tjej/kvinna, ej rökare, ordnad ekonomi, utan betalningsanmärkningar och utan anmärkningar i belastningsregistret. Samt goda referenser.

Låter det intressant? Hör av dig till mig. Berätta lite om dig själv och varför du vill bo här. Så berättar jag mer och skickar bilder på rummet/lägenheten. Bilderna i annonsen är från V-rum + balkong.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö

Rapportera fel