Bodalsvägen

Lidingö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bodalsvägen, Lidingö


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Kvinnlig inneboende / veckopendlare sökes
Jag har en lägenhet som jag vill hyra ut ett rum på ca 13 kvm from mars eventuellt tidigare.
Lägenheten i sig är modern, rymlig, fräsch och med öppen planlösning. Vi delar på kök, badrum och hyresföreningen står för tvättstuga. Det är enkelt och smidigt att ta sig in till stan med bra buss- och tunnelbanneförbindelser. Busshållplatsen ligger utanför porten. Det finns både Willys och ICA med gångavstånd. Det finns flera gym i närheten.
Om mig
Jag är en 50-årig kvinna som uppskattar lugn och ro. Jag ser främst att vi hjälps åt att hålla ordning i hemmet och skapar en trevlig miljö.
Jag söker dig som vill hyra i minst 6 månader (helst längre period), och inte har betalningsanmärkningar, rök - och djurfri då jag har allergi mot dessa samt inga barn. Hyran betalas den 25 varje månad (förskott) och en säkerhetsdisposition vid inflyt som du sedan får tillbaka när du flyttar ut. Detta för att skapa bra förutsättningar för både dig som mig. Hyran är 5.500 kr
Första hyran och depositionsavgiften betalas i samband med kontraktsskrivning. En månads uppsägningstid från båda parter. Du är välkommen att höra av dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö