Tillbaka till lägenhetsannonser i Lidingö

Bostad sökes till seriös Dalkulla
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Minsta antal rum

2 rum & kök


Minsta storlek

45 m2


Maxhyra

10000 kr


Lägenheten söks av: Singel
Särskilda önskemål: Endast omöblerat
Hej.
Jag heter Carina Kåla och jag söker med ljus och lykta efter ett boende för mig och min son Joel 8 år. Efter en tuff separation är jag för närvarande bostadslös och bor inneboende hos en väninna. Detta medför att min son inte kan vara hos mig mer än varannan helg då han går i skola på Lidingö och jag bor för närvarande i Bromma.
Jag har under en längre tid försökt hitta ett eget boende åt oss men det är svårt. Jag vädjar nu till er. Har ni en lägenhet att hyra ut till en pålitlig, skötsam 47- årig dalkulla för en längre tid? Gärna på Lidingö, Hjorthagen, Gärdet eller någonstans längs röda linjen inte allt för långt från Lidingö.
Jag har fast arbete, är rökfri, djurfri och har inga betalningsanmärkningar. Kan lämna referenser! Har tidigare hyrt privat i Torshälla i 2 & ½ år och det fungerade utmärkt.
Situationen har nu blivit ohållbar då det är svårt att inte få vara tillsammans med sin son så mycket som man vill. Vi behöver ett hem och min son behöver trygghet och sin mamma.
Privat älskar jag att bugga, läsa, goda middagar, resa och umgås med vänner och med min familj som också består av min son Michael 21 år som pluggar i Skottland, mamma och 2 bröder som bor i Dalarna.

Ni får gärna maila mig på carinakala69@gmail.com och jag träffas gärna om ni vill det.

Hoppas att jag har turen att någon ser detta och vill hyra ut till mig och min son 

Mvh Carina KålaInlagd av av Carina

Maila annonsören