Information om Cisterna

Cisterna äger Björnbo seniorboende som ligger i ett attraktivt område på Lidingö. I området finns 210 lägenheter och 19 radhus. Det är ett tryggt och genuint trevligt bostadsområde för dig som söker en lugn tillvaro med god grannsämja. Bland hyresgästerna talar man ofta om den så kallade Björnboandan.

I området finns för de boende många möjligheter till aktiviteter såsom en gemensam restaurang och matsal. Har du vänner eller barn som hälsar på finns möjlighet att hyra små gästlägenheter. På området finns även gemensamhetslokaler för hobbyverksamhet, motion och rekreation.

Av Cisternas uthyrningspolicy framgår att sökande skall ha fyllt 55 år och att du bor eller har bott på Lidingö. Efter att du registrerat dig i Cisternas lägenhetskö (www.cisterna.se) kan du lämna din ansökan direkt till hyresvärden.

Kontakta Cisterna
Adress: Björnbo 1, 181 46 Lidingö
Telefon: 08-772 07 00
E-post: info@cisterna.se
Hemsida: www.cisterna.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Cisterna men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.cisterna.se.Visa fler lediga lägenheter i Lidingö