Enbärsvägen 5b

Lidingö
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Enbärsvägen 5b, Lidingö


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

150 m2


Beskrivning

Nyrenoverad familje villa på Lidingö
På Lidingö vid området Killinge ligger detta nyrenoverade 80-tals hus på ca 150 kvm fördelat på 2 våningar. Huset är genomgående total renoverat med modernt kök, helkaklat och modernt badrum med Jaccuzzi. På den nya altanenen på baksidan finns ett lusthus med en helt ny bastu.

Separat garage och en plan och lättskött tomt på ca 700 kvm.

Planlösning:
Nedre plan består av en välkomnande hall med bra garderober för kläder, i hallen finns även ett helkaklat Wc utrymme. Får hallen kommer man in till de öppna och moderna köket och matplatsen. Från köket som också har utgång till den stora altanen kommer man även till tvättstugan som också kan fungera som groventré från kortsidan av huset.

Från matplatsen kommer man till vardagsrummet som också har en utgång till den fantastiska altanen. Från vardagsrummet finns också ett mindre sovrum/arbetsrum

Övre plan består av ett fantastisk allrum med utgång till övre balkong. Här uppe finns också 3 väl tilltagna sovrum samt ett nytt och modernt helkaklat badrum med Jaccuzzi.

Huset hyrs ut omöblerat från ca 1 Oktober och på längre sikt.

Vi söker en ekonomiskt stabil och seriös familj med god inkomst och utan betalningsanmärkningar som kan betala 2-3 månadshyror i deposition. Inga kollektiv boende eller motsvarande

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö