Karlavägen

Lidingö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlavägen, Lidingö


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Fint rum/lägenhet centralt på Lidingö
Hej,

Vi har en separat villa (egentligen ombyggt garage) med en lägenhet på ca 80-90 kvm bestående av tre separata sovrum samt gemensamt badrum, dusch, vardagsrum samt liten matplats. Huset ligger på en villatomt mycket centralt på Lidingö strax utanför Stockholm.

I lägenheten bor för närvarande tre tjejer (23-25 år gamla) som alla studerar. En av tjejerna har dock tvingats ta ett studieuppehåll pga sjukdom och har därför precis flyttat hem till sina föräldrar varför hennes rum blivit ledigt.

Lägenheten är mycket fräsch och villaområdet är väldigt lugnt. Det är utanför city men så nära man kan komma utan att bo inne i city. Fördelen är att det är nära till både natur, vattnet
samt city. Att ta sig in till Stureplan tar ca 20 min både kommunalt och med cykel och kommunikationerna är väldigt bra även på kvällar/nätter.

Rummet som nu är ledigt är ca 15-20 kvm stort. I rummet finns det mesta man behöver i form av säng, garderob, bord mm. Rummet är tillgängligt omedelbart om så önskas men annars ser vi gärna inflytt per t ex 1 april.

Hör av dig om det låter intressant! Vi kan då självklart skicka över bilder på både rummet, lägenheten samt själva byggnaden.

Med vänlig hälsning
Christina och Daniel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö