Karlavägen

Lidingö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlavägen, Lidingö


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Bra och trevligt boende för student
Hej,

Vi har en fin och relativt nyrenoverad lägenhet med tre separata sovrum och gemensamt vardagsrum, kök, dusch och matplats mycket centralt på Lidingö för uthyrning. Lägenheten ligger i en helt separat garagebyggnad (används inte som garage) på en trevlig villatomt ca 5 min från Lidingö centrum (ca 20 min till Stureplan).

I lägenheten bor för närvarande tre tjejer men ett av rummen blir ledigt till början/mitten av augusti hon som bor där flyttar ut. Rummet är relativt stort (ca 15 kvm) och möblerat. Där finns det som behövs dvs säng, garderob, skrivbord mm. Rummet har glasdörrar ut mot en stor altan och en fin utsikt med perfekt kvällssol. Altanen har utgång direkt från rummet.

Av hänsyn till de andra hyresgästerna är det ENDAST aktuellt med kvinnliga hyresgäster i ungefär samma ålder (ca 20-30 år). De två tjejer som bor kvar är ca 23-25 år gamla. Då vi är mycket måna om att de som bor där trivs tillsammans kommer de två tjejerna att träffa tilltänkta hyresgäster för att ge alla (även den som flyttar in) bästa möjliga förutsättningar att känna av om man kommer trivas tillsammans eller ej.

Hör gärna av dig om det låter intressant

Mvh
Christina och Daniel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö