Larsbergsvägen 42

Lidingö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Larsbergsvägen 42, Lidingö


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres i lägenhet
Jag hyr ut ett stort rum i en femrummare i Larsberg, jag bor själv i rummet men ska flytta ut då jag har fått ett boende med två vänner alldeles i närheten.

Då jag vill ha någon som kan ta över mitt nuvarande kontrakt som sträcker sig till den 31 december har jag bestämt mig för att dra av på hyran, som egentligen ligger på 5000. Detta för att försöka hitta någon så snart som möjligt så att jag slipper att betala dubbla hyror. Efter att kontraktet gått ut kommer det med största sannolikhet gå att skriva ett längre kontrakt.

Hyresvärdarna är ett jättetrevligt par som delar sin tid mellan lägenheten och deras hus på Öland. Detta gör att man får en hel del tid själv i lägenheten när man bara kan ta det lugnt. Man delar ett stort välutrustat kök, ett stort vardagsrum och en fantastisk frukostbalkong, tvättstuga finns i källaren. Hyresvärdarna hyr ut ett rum till och den personen delar man toalett med. Rummet är inrett med en säng och en soffa och dom har lite mer möbler om man skulle vilja ha dit fler grejer.

Hör av dig om det finns några frågor eller om du vill se mer bilder, jag går i skolan i närheten av lägenheten så jag kan visa rummet med stor flexibilitet.

Ha det gött
Joel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö