Larsbergsvägen

Lidingö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Larsbergsvägen, Lidingö


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

68 m2


Beskrivning

Fräsch och rymlig 2:a med balkong, aug - sept
Uthyres en fräsch och rymlig tvåa (ommöblerad) i det grönskande området Larsberg på Lidingö under augusti och september på grund av flytt. Mycket goda kommunikationer till city med såväl busshållplats utanför huset som lidingöbanan och tunnelbana från Ropsten. Man tar sig även till city på 35 minuter med båt, då Sjövägens linje trafikerar en hållplats mycket nära området. Området är välordnat med mycket bra servicebutiker nära samt gott om grönområden och lekparker.

OBS! Fastighetsägaren utför en mindre uppgradering av stammarna i fastigheten under den aktuella perioden vilket innebär att visst arbete i badrum kommer att ske vardagar på dagtid. Uppgraderingen innebär även att vattnet kommer vara delvis avstängt (tillgång till vatten och vask finns på varje våningsplan under perioden) samt att toalett och dusch finns uppställt utanför fastigheten.

Fastighetsägaren är väldigt professionell i sin hantering av uppgraderingen varför påverkan inte borde vara så stor för den som exempelvis vill använda lägenheten mer för övernattning och vistelse kvällar och helger.

Kontakt per mail för frågor och vid önskemål om bilder.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö