Information om Lidingöhem

Lidingöhem har ingen egen bostadskö utan samtliga lediga lägenheter förmedlas via det internetbaserade kösystemet på Bostadsförmedlingen Stockholm. Efter att du registrerat dig som sökande på boplats.stockholm.se börjar du samla den kötid som behövs för att kunna ansöka hos Lidingöhem.

Bostadsområden
Lägenheterna ligger ligger främst på centrala Lidingö, men man har även ett par mindre bostadsfastigheter utspridda på ön. Hälften av lägenhetsbeståndet utgörs av seniorlägenheter som enbart kan ansökas av den som fyllt 70 år. Seniorbostäder är anpassade efter den äldre med genomtänkta planlösningar och ofta större badrum.

Social förtur
En stor andel av Lidingöhems lediga lägenheter lämnas till Lidingö stad för bostadssociala ändamål. Sökande med särskilda sociala skäl såsom medicinskt handikapp eller särskilda familjeomständigheter kan komma att ha förtur till lediga lägenheter.

Kontakta Lidingöhem
Adress: Sturevägen 27, 181 32 Lidingö
Telefon: 08-767 48 00
E-post: info@lidingohem.se
Hemsida: www.lidingohem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Lidingöhem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.lidingohem.se.Visa fler lediga lägenheter i Lidingö