Optikvägen 5

Lidingö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Optikvägen 5, Lidingö

Hyra:

17300 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

104 m2


Beskrivning

Nyproducerad lgh med sjöutsikt
För oss är rätt hyresgäst viktigare än priset på månadshyran! Pga av ett uppdrag på annan ort hyr vi ut lägenheten januari till juli 2016.

Välkommen till vår nyproducerade lägenhet om 4 rok på 104 kvm, byggd hösten 2015. Lägenheten erbjuder 3 sovrum varav det största med egen klk och ett vardagsrum med stora fönster med utsikt över havet. Köket är modernt, fullt utrustat, ljust och trevligt och dess öppna planlösning gör att matplatsen och vardagsrummet skapar fina sällskapsytor. Utanför erbjuds egen uteplats om nästan 30 kvm i söderläge. Lägenheten har två badrum/WC/dusch med gott om förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. I hyran ingår tv, bredband och egen garageplats bekvämt belägen under huset lätt åtkomligt via hiss.

Utanför anläggs just nu en fin gård till föreningen med stora gräsytor och planteringar. Från lägenheten är det ca 500 meter till tåg, buss eller båt som tar dig in till centrala Stockholm eller andra delar av Lidingö. Dessutom är det mycket nära till en fin Ica Kvantum och en stor SATS anläggning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö