Trossvägen 3

Lidingö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trossvägen 3, Lidingö


Hyra:

19000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

112 m2


Beskrivning

Lägenhet med havsutsikt i Gåshaga, Lidingö
Lägenheten är 112 kvm med stort vardagsrum och kök i öppen planlösning, master bedroom samt ett sovrum till. Idag används även klädkammaren (som har fönster) som ett litet rum. Samtliga rum har utgång till balkong eller uteplats.

Vardagsrummets panoramafönster vetter ner mot havet med härlig sjöutsikt. Lägenheten är i mycket gott skick och badar i ljus.

Lägenheten har en stor inglasad balkong samt uteplats mot en grön gård med gångväg ned mot båthamnen och badholmen. Lägenheten har även längstgående balkonger på sidorna.

Lägenheten har två badrum, ett med dusch och ett med badkar, samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, spishäll samt ugn och micro.

Lägenheten uthyres möblerad med full utrustning (i form av husgeråd samt städ- och strykutrustning).

Till lägenheten hör ett stort förråd som kan disponeras av hyresgästen om så önskas.

Parkeringstillstånd ingår till parkeringsplatserna som finns längs gatorna i området (som endast får disponeras av de boende). Garageplats kan eventuellet ordnas mot föreningens självkostnad.

Lidingöbanans station Gåshaga ligger bara några minuters promenad från lägenheten. Med tåget tar det ca 20 minuter till Ropsten. Från Gåshaga bygga går regelbunden sjötrafik till Strömkajen/Grand Hotell och skärgården.

I Gåshaga finns flera restauranger och småbåtshamnar. På badholmen precis nedanför lägenheten finns sandstrand, badbrygga och boulebana. Ett par minuters promenad från lägenheter ligger ett gym (M3) och ett tennistält.

Lägenheten uthyres från 1 augusti 2016 och under 12 månader därefter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö