Utkiken Elfvik

Lidingö
Lägenhet: 10 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Utkiken Elfvik, Lidingö


Hyra:

40000 kr

Antal rum:

10 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Sjöutsikt i naturreservat på Elfviks Udde
Välkommen till Lidingö / Utkiken Elfvik

Välkommen till denna naturskönt belägna familjevilla på sagolikt fint och sjönära läge ute på Elfviks udde på Lidingö. Från huset ses havet och man kan njuta av att se båtarna åka förbi samt har en vidsträckt utsikt. Huset är på 200 kvm totalyta och är i utmärkt skick. Det finns härliga sällskapsytor med spröjsade fönsterpartier med flertalet utgångar till altaner och balkonger vilket ger boendet en flytande känsla av inne och ute. Vidare finns 4-6 sovrum, två badrum och en gäst-wc.

På den övre våningen finns husets huvudentré belagd med klinkergolv med golvvärme, gäst-wc, badrum, fyra sovrum / arbetsrum / lekrum varav ett har balkong. På övervåningen finns även vardagsrum och kök som binds samman till en stor sällskapsyta med en öppen spis och matplats. Sällskapsdelen ligger mot vattnet med enastående utsikt. Klassiskt kök i ljusa materialval. Från sällskapsytorna finns dubbla utgångar.

Nedre planet har allrum med hemmagym / pingis, hemmabio och 2-3 sovrum. Från nedervåningen finns en egen utgång med direkt access till tomten och stort badrum med bubbelbadkar och wc. På nedervåning finns även tvättstugan.

Den härliga tomten om ca 1500kvm har varierad växtlighet, plana gräsytor och uteplatser som ligger i sollägen samt en nedfälld bubbelpool / yacuzzi som är uppvärmd året runt till ca 40 grader där man badar med utsikt över ängar och vatten / Stockholms inlopp. I trädgården finns även en lekstuga med möjlighet till lek och våningssäng för 2. Uppfarten till huset rymmer parkering för 2-4 bilar.

Huset är beläget mitt i det fina naturreservat på Elfvik, precis intill ligger Elfviks Gård där man kan äta brunch samt Cafe Nyfiket där man kan avnjuta en fika både inne och ute. Alldeles i närheten finner man motionsspår och cykelspår, skidspår vintertid, badstränder och bryggor.

Det är goda kommunikationer till stan med lokaltrafik (150m från huset), med bil tar det ca 15min till Stockholm City.

Eventuellt kan husdjur tillåtas överenskommelse.

För mer bilder och information: http://utkikenelfvik.simplesite.com/

Månadshyran avser kallhyra.
Uthyres i första hand januari - mars 2017, andra tider och/eller förlängning kan vara möjligt efter ök.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö