Majorsallén

Lidköping
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Majorsallén, Lidköping
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

7443 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

57 m2

VåningsplanVåningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

Området:

Majorsallén 77 A - C i kvarteret Sädesärlan, som består av totalt 111 lägenheter varav 36 av dem är seniorboende, finns lägenheter i storlekarna 2 - 4 rum och kök. Bor man i kvarteret Sädesärlan har man tillgång till några extra faciliteter. Förutom gym både ute och inne, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, bastu/relax och takterrasser så har lägenheterna genomgående hög standard. Läget på Lidåker ger dig närhet till all service, aktiviteter och nöjen samtidigt som du bor nära skog och natur i stadens utkant. I området ligger även Lidåkers förskola och grundskola.

Närområdet:

På Majorsallén 77 C var de nyproducerade lägenheterna klara för inflyttning november 2018. Huset är i åtta våningar med hiss och består av  36 lägenheter, 2 - 3 rum och kök. Lägenheterna är Seniorlägenheter - vanliga lägenheter anpassade för att underlätta att bo kvar när man blir äldre. En förutsättning för att hyra en seniorlägenhet är att minst en på avtalet är 65 år eller äldre. Alla lägenheter har antingen stor uteplats eller inglasad balkong. Lägenhetsförråd finns på samma våningsplan man bor på och cykelförråd finns i separat byggnad på gården. På våning nio finns tillgång till takterrass och en övernattningslägenhet.

Utöver angiven hyra tillkommer kostnad för varmvatten. Förbrukningen mäts individuellt i varje lägenhet och debiteras på hyresavin.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lidköping

Rapportera fel