Excellentvägen 9

Lindesberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Excellentvägen 9, Lindesberg


Antal rum:

2 RoK

Boyta:

43 m2


Beskrivning

Oppboga: Mysig tvåa m. fiber och söderbalkong
Nu finns en fin liten tvåa med med balkong i söder ledig i Oppboga strax utanför Fellingsbro, 25 min från Örebro. När man kommer in i lägenheten har man en hall med badrummet rakt fram, vardagsrummet med fönster i två väderstreck till höger, och en köksavdelning i direkt anslutning till vardagsrummet. Till höger finns ett sovrum, också det med fönster i söder. Hyran ligger på 3 953 kr/månad. Värme ingår i hyran, elabonnemang för hushållsel tecknar hyresgästen själv.

Härifrån pendlar man lätt (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr hos AB-hem i Oppboga bör ha bil.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle där det finns ca 30 lägenheter i de gamla bruksgårdarna samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert. Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice som vårdcentral, apotek och bibliotek.

Lägenheterna ligger i åtta olika småhus och radhus med stora gräsområden utanför dörren och natur och skog runtomkring. Det är lugnt och tyst. Här finns också en mycket aktiv bouleklubb och gemenskap med trevliga grannar. Många i området har bott mycket länge.

Idag finns Stadsnät i lägenheten, vilket genom optisk fiber ger möjlighet till 100 Mb internet, bredbandstelefoni och ett enormt teveutbud för den som vill.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg