Excellentvägen 11A

Lindesberg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Excellentvägen 11A, Lindesberg


Hyra:

6793 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

99 m2


Beskrivning

Oppboga: Parhus med äppelträdgård och fiber
Nu finns ett ljust fint äldre parhus med egen liten äppelträdgård hyresledigt i Oppboga strax utanför Fellingsbro, 25 min från Örebro. På bottenplan finns kök, toa, matsal och vardagsrum med öppen spis i ena hörnet, där man kan ha stearinljus, men inte elda på riktigt. En trappa upp finns en hall och två sovrum med "kattvindar" där man kan ordna extra sovrum/lekrum för små barn.

Parhuset kostar 6 793 kr per månad. Värme, vatten och sophämtning ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar själv abonnemang för hushållselen. Man har eget ansvar för att sköta trädgården, rensa ogräs, vårda rabatter och klippa gräs. Gräsklippare finns att låna.

Idag finns Stadsnät i lägenheten, vilket genom optisk fiber ger möjlighet till mer än 100 Mb internet, bredbandstelefoni och ett enormt teveutbud för den som vill.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle där det finns ca 30 lägenheter i de gamla bruksgårdarna samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert. Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice som vårdcentral, apotek och bibliotek.

Lägenheterna ligger i åtta olika småhus och radhus med stora gräsområden utanför dörren och natur och skog runtomkring. Det är lugnt och tyst. Här finns också en mycket aktiv bouleklubb och gemenskap med trevliga grannar. Flera, både i området om grannar runtomkring, har bott mycket länge.

Härifrån pendlar man lätt (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr hos oss bör ha bil.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg