Excellentvägen 7B

Lindesberg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Excellentvägen 7B, Lindesberg


Hyra:

5472 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Oppboga: Trea med balkong och optisk fiber
Nu finns en trea med balkong i söder ledig i Oppboga strax utanför Fellingsbro, 25 min från Örebro. När man kommer in i lägenheten har man en hall med stor balkong till höger, vardagsrummet med fönster i två väderstreck rakt fram, badrum och kök till vänster. Innanför köket ligger ett stort sovrum, också det med fönster i två väderstreck.

Härifrån pendlar man lätt (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr hos oss bör ha bil.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle där det finns ca 30 lägenheter i de gamla bruksgårdarna samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert. Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice som vårdcentral, apotek och bibliotek.

Lägenheterna ligger i åtta olika småhus och radhus med stora gräsområden utanför dörren och natur och skog runtomkring. Det är lugnt och tyst. Här finns också en mycket aktiv bouleklubb och gemenskap med trevliga grannar. Många i området har bott mycket länge.

Idag finns Stadsnät i lägenheten, vilket genom optisk fiber ger möjlighet till 100 Mb internet, bredbandstelefoni och ett enormt teveutbud för den som vill.

Intresseanmälan görs via email - du klickar "Mejla annonsören" här i annonsen. För att vi skall kunna behandla er ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn
- telefon
- personnummer (obligatoriskt)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in en ansökan utan dessa uppgifter, den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

OBS! Bilden på köket är från en annan lägenhet, då vi saknar bilder från köket på den aktulla trean. De båda sista bilderna visar miljön i byn Oppboga och Arbogaån som rinner förbi.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lindesberg