Excellentvägen 5B, 1101

Lindesberg
Lägenhet: 2 rum och kök. Andrahandskontrakt.
Adress: Excellentvägen 5B, 1101, Lindesberg


Hyra:

4895 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Fellingsbro/Oppboga: Rymlig tvåa med balkong
Lägenhetskod 12404

Nu finns en stor välplanerad tvåa om 65 kvm med balkong i söder ledig i Oppboga, 25 min från Örebro. Lägenheten ligger en trappa upp och kostar 4 895 kr per månad. Värme ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar själv abonnemang för hushållselen.

Planlösningen är optimal - man kommer in i en hall med vardagsrummet rakt fram, badrum genast till vänster, balkongen till höger. Går man vidare till vänster kommer man in i köket, och där ligger ett sovrum bredvid vardagsrummet. Om man t ex är två studerande vänner, så kan man dela kök, badrum och balkong utan att störa varandra

Här finns Stadsnät installerat med möjlighet till 100 Mb internet, massor av tevekanaler med knivskarp bild och billig telefoni.

Härifrån pendlar man (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr den här lägenheten bör ha bil. Garage med motorvärmare finns att hyra.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle där det finns ca 30 lägenheter i de gamla bruksgårdarna samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert. Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice.

Lägenheterna ligger i åtta olika småhus och radhus med stora gräsområden utanför dörren och natur och skog runtomkring. Det är lugnt och tyst. Här finns också en aktiv bouleklubb och gemenskap med trevliga grannar.

OBS! Bilderna är från exakt likadana tvåor i området, men kanske inte från just den här. Därför kanske inte färgen på tapeter etc stämmer med fotona här i annonsen.

Bli medlem för att se kontaktuppgifter till hyresvärden!
Pris: 249 kr per år. Klicka här»


Om medlemskap på Hyrabostad.se

Hyrabostad.se är en webbtjänst som låter dig bevaka lediga lägenheter från kommunala och privata hyresvärdar, bostadsförmedlingar och privata uthyrare. Webbtjänsten visar dig kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter, men du kan inte ansöka via tjänsten. För att lämna din bostadsansökan behöver du även registrera dig hos respektive hyresvärd eller den bostadsförmedling som hyresvärden använder. Enskilda hyresvärdar och de flesta bostadsförmedlingar tar ut en avgift för att du skall kunna ställa dig i kö hos dem.

Visa fler lediga lägenheter i Lindesberg